• 27 februarie 2018

USR propune conferirea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului București domnului Mihai Șora

USR propune conferirea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului București domnului Mihai Șora

150 150 USR Bucuresti

 

Astăzi, mai mult decât oricând, avem nevoie de repere. Avem nevoie de modele care să ne inspire prin energie, tenacitate și echilibru. Mihai ȘORA este un reper de civism, de implicare și participare. Este un exemplu de preocupare lucidă față de ceea ce este cu adevărat important pentru societatea românească.

Din acest motiv, USR București a propus conferirea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului București domnului Mihai Șora. Inițiativa a aparținut colegului nostru Alexandru Gâdiuță, consilier municipal, și a fost susținută de toți colegii USR din CGMB.

Îi mulțumim domnului Șora pentru că a acceptat propunerea noastră de a înainta un astfel de proiect către Consiliul General al Municipiului București. Implicarea domniei sale în viața publică, mai ales în acești ultimi ani, este admirabilă prin consistență și consecvență. În aceste vremuri tulburi pe care le traversăm, Mihai Șora este un reper important pe care trebuie să-l respectăm și să îl asumăm ca atare”, a declarat Roxana Wring, președinte USR București și consilier municipal.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]